Coming out jön: Sokszor előfordult már, hogy emberek megkerestek, hogy segítenék-e nekik a fogyásban, adjak nekik tanácsot mozgással, illetve táplálkozással kapcsolatban. A jó cserkész ahol tud, segít, úgyhogy igyekeztem okos tanácsokat adni, végigkísérni fogyásukat, támogatni, biztatni őket. És most arra jutottam, hogy ideje nem titkolni, hogy ilyesmivel is a rendelkezésetekre állok.

Próbáltam olyan csomagokat összeállítani, hogy mindenki megtalálja a magának megfelelőt. Van olcsóbb, teszkógazdaságosabb verzió, van időigényesebb, van táplálkozással kapcsolatos, van edzős csomag, sőt, mivel hiszek abban, hogy a kettő együtt igazán eredményes, így kedvezmény is van, ha valaki kétfélét választ. 

time-to-get-healthy.jpg
Tehát mostantól létezik az egyéni konzultáció lehetősége (személyesen vagy Skype-on, I-es csomag esetében e-mailben), tanácsadással és magánóra keretein belül segítek céljaid elérésében: fogyás, erősödés, általános fittség, egészséges közérzet elérése, hajlékonyság növelése, derék- és hátfájdalmak enyhítése, azaz minden, ami a mozgással kapcsolatos. 

Fontos számomra, hogy mindenki megtalálja az ideális mozgásformát és étrendet, nincs olyan, hogy túl sovány, túl duci, túl fiatal vagy túl idős, mindenki számára meg lehet (és kell is) találni a hozzá passzoló életmódbeli változtatásokat.

A táplálkozási tanácsadás és edzésterv többféle csomagokban igényelhető (a csomagokkal kapcsolatos kérdéseidet az info[kukac]mozogjnoemivel.hu-n tudod feltenni, ahol további részletekkel is szolgálhatok):

Az árak és a csomagok tartalma ide kattintva elérhető.