Kicsit még béta, mert a számítógép még mindig nem a barátom, de azért mutatom, hogy mivel készülök nektek. Összeszedve minden gondolatomat és tudásomat szeretnék segíteni abban, hogy megtaláljátok az ideális testsúlyt, de mindezt úgy, hogy az egészség is megmaradjon közben vagy ha éppen az sem tökéletes, akkor az egészséges életmódra áttérve mégiscsak újra azt érezhessétek, hogy egészségesek vagytok. Jó lesz!

Próbáltam olyat is összeállítani, ami anyagilag nem túl megterhelő, mégis lehet vele fejlődni, illetve olyat is, ami kicsit többe kerül, de azért még mindig megfizethető. Szerintem nézzétek meg, barátkozzatok vele és kérdezzetek bátran, sőt, írjátok meg, ha valamit még hiányoltok vagy nem egyértelmű.

time-to-get-healthy.jpg

Majd ez lesz a honlapon az ajánlója:

Egyéni konzultáció és magánóra keretében segítek céljaid elérésében, legyen az a testsúly csökkentésével vagy növelésével kapcsolatos. Segítek az egészséges táplálkozás kialakításában, tippeket adok arra, a szükséges változásokat hogyan illeszd be a mindennapokba, illetve segítek megtalálni az ideális mozgásformát számodra.

Fontos számomra, hogy mindenki megtalálja az ideális mozgásformát és étrendet, nincs olyan, hogy túl sovány, túl duci, túl fiatal vagy túl idős, mindenki számára meg lehet (és kell is) találni a hozzá passzoló életmódbeli változtatásokat.

A táplálkozási tanácsadás és edzésterv többféle csomagokban igényelhető (a csomagokkal kapcsolatos kérdéseidet az info[kukac]mozogjnoemivel.hu-n tudod feltenni, ahol további részletekkel is szolgálhatok):

Az árak és a csomagok tartalma ide kattintva elérhető.