Van nekem egy barátnőm, aki mindig talál valami menő kihívást és aki mindenféle hülyeségbe belevisz. Például plank-en plankelni, ha nem is hajóról lelógva, mint ahogy eredetileg lenne, de palánkon. Nedves palánkon, a víz felett (najó, kikötőnek álcázva, de azért remélem, érzitek, hogy ez milyen menő). Most is egy kis kihívással lepett meg fészbukon, ami már ránézésre is félelmetes, de.. nos, miért ne? :)

Van egy csodás szám, rendkívül változatos szöveggel: ahányszor elhangzik, hogy "bring Sally down", plankből le kell menni karhajlítással és egészen addig megtartani, amíg azt nem éneklik, hogy "bring Sally up". Jól hangzik, mi?

Barátnőm egy kicsit telhetetlen (ezekanőőőők...), úgyhogy ő ugyanezt szeretné guggolással is megcsinálni. Nem mondom, hogy nem fogjuk megunni a számot a cselindzsünk végére :D

Eredetileg úgy szól a challenge, hogy egyszer kell kibírni. Barátnőm nem ilyen bátortalan, ennél bevállalósabb, ő 30 napos kihívást csinálna belőle. Mivel már Pilatesen is megmondtam, hogy cuki vagyok és nem brutálkodom Én ennél azért óvatosabb duhaj vagyok, szerintem úgy is ér kihívásozni, hogy csak pár napig csináljuk, mindenki maga dönti el, hogy meddig szeretné csinálni. 10, 20, vagy éppen 30 napig.

Na, ki tart velünk? Ő már csinálja is, én még halogattam a belevágást, de hamarosan én is kezdem. 

Lehet egyszerűsített fekvőtámasszal is végezni, lehet naponta növelni a teljesített másodpercek számát, lehet közben énekelni vagy morogni, szidni a kihívás kitalálóját vagy menőzni, hogy túl könnyű teljesíteni és inkább egyik lábat a levegőbe emelve végezni*. 

Na, valaki? 

*ha ezt sikerül teljesíteni, nagyon-nagyon szeretnék találkozni az illetővel ;)