Amit jól esik :D Jó, úszni sosem fogok senkit elkísérni és instruálni, az tuti. De ezek közül válogathatsz:

Kondi

Ezen a fantázianéven fut nálam az az óra, ami nagyjából azokat az edzéseket takarja, amivel az általános fittséget lehet elérni, ideális az alakformáláshoz. Van benne erősítés, állóképesség-növelés, a végén kellemes nyújtással, hogy minden meglegyen a kiegyensúlyozott edzéshez. Egész testre kiterjedő edzés, egyéntől függően hangsúlyozva egyes izomcsoportokat, tényleg nem kímélünk semmit (hacsak az egészségileg nem indokolt). Azért szeretem ezt a típust, mert a gyakorlatvariációk száma nagyjából végtelen, könnyedén változatossá lehet tenni az edzést. Használunk kézisúlyzót, kis labdát, nagy labdát, szalagokat, Rip-60-t, ha úgy adódik, medicinlabdát, bordásfalat és mindent, mi szem-szájnak ingere, attól függően, hogy helyszínként a lakás vagy egy tornaterem szolgál. 

Kiknek való? Ideális mozgásforma, ha szeretnéd egy kicsit formálni alakodat, fogyni szeretnél vagy izmosodni. Magánóra keretében kortól, nemtől, testsúlytól, egészségügyi állapottól függetlenül teljesen személyre szabható, így mindenkinek ajánlható. 

1010588_403142179804190_283491602_n.jpg

Gerinctréning

Ez az az óra, ami mindenkinek ajánlott, akinek van gerince, különös tekintettel azokra, akik ülőmunkát végeznek. Kellemesen átmozgatjuk a gerinc minden szakaszát, vállat, csípőt, erősítjük a has és hát izmait, emlékeztetjük a gerincet arra, hogy milyen sok irányú mozgásra is képes, ha éppen nem szorítjuk a munkahely diktálta keretek közé. Segít megelőzni a civilizált életmódból fakadó derék- és hátfájdalmakat, illetve enyhítheti a kellemetlen tüneteket. 

Kiknek való? Mindenkinek, sőt, teljesen kezdőknek, túlsúlyosoknak, időseknek is ideális mozgásforma!

57911_271565356295207_427137571_n.jpg

Pilates

Gerincbarát mozgásforma, az órákon a törzs tartóizmaira fektetjük a hangsúlyt, de a lassú és kontrollált mozdulatok segítségével az egész testet átmozgatjuk. A lassú légzéssel összehangolt mozgásnak köszönhetően fejben is nagyon jól ki lehet kapcsolni az óra közben (muszáj összehangolni mindent mindennel, úgyhogy nem sok idő marad a napi stresszre koncentrálni), valamint a tüdőkapacitásra is jó hatással van, hiszen megtanulunk igazán jól lélegezni. 

Kiknek való? A gerinctréninghez hasonlóan mindenkinek, kezdőknek, túlsúlyosaknak és időseknek is, de ideális kiegészítő mozgásforma más sportot űzőknek is.

_P1040534.JPG

Body Balance

A jóga, a Pilates és a gerinctréning gyakorlatait felhasználó erősítő és hajlékonyság növelő óra. A gyakorlatok tökéletesen alkalmasak arra, hogy megerősítsék a comb, a fenék, a has, illetve hát izmait, de nem maradnak érintetlenül a kar izmai sem, azaz teljes testet igénybe vevő mozgásforma.

Kiknek való? Azoknak, akik szeretnének alakot formálni, de nem szeretik a hagyományos alakformáló órákat, illetve azoknak, akik szeretnek a saját testükre, légzésükre odafigyelve erősödni. 

sideplank.jpg

Magánóráimat általában bérelt teremben vagy valamelyikőnk otthonában tartom, így ha olyan edzőre van szükséged, aki az edzőteremben segít a gépek használatában, akkor sajnos nem én vagyok a te embered. Persze ami késik, nem múlik, de jelenleg a fenti óratípusokat vállalom magánóra keretében. 

Ha tehát bármelyik mozgásforma felkeltette érdeklődésedet és szeretnéd kipróbálni (akár 1-2 alkalommal is), jelentkezz bátran, ne habozz. Írj az info[kukac]mozogjnoemivel.hu címre vagy hívja 06-20-968-4258-as számon!