Van egy blog, amit ha van időm olvasgatok, nézegetem a hozzá kapcsolódó videókat. Szeretem, hogy Bex normálisan közelíti meg a dolgokat, nem fanatikus, nem állítja, hogy csak így vagy csak úgy lehet célt élni, teljesen közvetlen, beszél a gyerekeiről (négy van neki, néééégy), a férjéről, hogyan élte meg, hogy a férje nem igazán edzős fazon, a kajáról, a gondjairól, bevallotta, amikor egyszerűen elege lett a hajtós edzésekből és off-gym időszakot rendelt el, fő vonala a jóga, de mindenféle edzést kipróbál és ajánl is, meg sem fordul a fejében, hogy megemlítse, hogy mindenki jógázzon és akkor eljön a Nagy Boldogás és Mindenre Megoldás. Úgyhogy bírom a csajt.

Most pedig épp egy plank challenge-et írt ki, gondoltam, be is csatlakozom hozzá, de kicsit elcsúsztam mindenfélével, úgyhogy kimaradt. De nem szeretném teljesen kihagyni a mókát, úgyhogy holnap azt hiszem, belekezdek. Ha már így késve kezdem, felteszem a nagy kérdést: akar valaki csatlakozni?

plankchallengeinstagram-516x516.jpg

A szabályok:

- első nap tartsd ki a plank-et ameddig csak tudod (anélkül, hogy a tökéletesség rovására menne)

- másnap tartsd 5 másodperccel tovább

- ha van kedved, bizonyítsd fotóval, hogy milyen ügyes és szorgalmas vagy :)

- eredetileg alkartámaszos hídtartásban kellene tartani magunkat, de szerintem ér bárhogy máshogy is

plank labdán.jpg

Na, valaki?

Én holnap kezdem, de csalni fogok, mivel a könyökömet és csuklómat egy kicsit kinyírtam mostanában, úgyhogy nem merem a max teljesítményemről indítani az egészet, de azért a kihívást teljesen kihagyni nem szeretném. Úgyhogy én fix időtartamról fogok indulni és ahhoz adom hozzá az 5 másodperceket. Ki tart velem?

sideplank.jpg