Minden csütörtökön várunk szeretettel, hogy átmozgasd egy kicsit a gerincedet és megelőzd (vagy éppen megszüntesd) a hát- és derékfájdalmakat. 

18:00 Pilates Bettivel

19:00 preventív gerinctréning Noémivel

Pilates alapok workshop - március 23-án, szombaton, 10-13-ig 

szazas kicsi_1.jpg

Pilates

Az órákon lassú, kontrollált mozdulatokkal, a légzésre odafigyelve átmozgatjuk a gerincet, jól megdolgoztatjuk a has és hát izmait, illetve megtanuljuk az erőközpontot használni. Ez egy olyan edzésforma, amin belül ugyan a törzs mély, tartó izmaira fektetjük a hangsúlyt, a test minden izmát megmozgatja. A Pilatesszel megerősítjük az izmokat, rugalmassá tesszük a gerincet, fejleszthetjük a testtudatot, ami más élethelyzetekben is nagyon jól jön, javítjuk a testtartást és hatékonyan megelőzzük – vagy szükség esetén már megszüntetjük – a derék- és hátfájást.
Mozgasd át gerincedet, mert a szépség a szép testtartással kezdődik!

Gerinctréning

A preventív gerinctréning tökéletes mozgásforma azoknak, akik… talán az egész Internet nem biztosít elég tárhelyet arra, hogy fel tudjam sorolni, kiknek ajánlott. Röviden: mindenkinek, akinek van gerince!
Civilizált életmódunknak köszönhetően sajnos túl időt töltünk ülő helyzetben, összegörnyedve, ami a lehető legrosszabb, amit gerincünkkel tehetünk. Ennek ellensúlyozására ideális a preventív gerinctréning, hiszen az órákon nyújtunk és erősítünk, gerincet és vállat mobilizálunk, miközben megtapasztaljuk a mozgás minden egyéb pozitív élettani hatását

Gyere, és próbáld ki az órákat kedvezményesen - nem kell mást tenned, csak kinyomtatni az alábbi "szórólapot" és elhozni az órára!

szorolap4dBW.jpg

További időpontokról és helyszínekről a mozogjnoemivel.hu-n tájékozódhatsz.