Gondoltál már arra, hogy jó lenne mozogni valamit? Talán pont a Pilatest próbálnád ki? 

Tökéletes alkalom erre a Pilates alapozó workshop, ahol végigvesszük az alapokat, amiket érdemes tudni ahhoz, hogy igazán élvezetes legyen egy Pilates óra. A Pilates lényege a részletekben rejlik, de ezeket nehéz elsajátítani olyankor, ha valaki bekerül egy olyan csapatba, ahol az egyik vendég 1 hete, míg mások 3 hónapja, esetleg 1 éve Pilateseznek. Ezért ideális ez a hétvége, ahol megtanuljuk a legfontosabb dolgokat, amelyek tudatában tökéletesen tudod majd végezni azokat a gyakorlatokat, amiknél eddig azt sem tudtad, mit és hol kell érezni!

Következő workshop: 2013. április (szombat délelőtt, 1x3 óra)szazas kicsi.jpg

De mi is az a Pilates?

Az órákon lassú, kontrollált mozdulatokkal, a légzésre odafigyelve átmozgatjuk a gerincet, jól megdolgoztatjuk a has és hát izmait, illetve megtanuljuk az erőközpontot használni. Ez egy olyan edzésforma, amin belül ugyan a törzs mély, tartó izmaira fektetjük a hangsúlyt, de a test minden izmát megmozgatja. A Pilatesszel megerősítjük az izmokat, rugalmassá tesszük a gerincet, fejleszthetjük a testtudatot, ami más élethelyzetekben is nagyon jól jön, javítjuk a testtartást és hatékonyan megelőzzük – vagy szükség esetén már megszüntetjük – a derék- és hátfájás.

Kiknek való a Pilates? Mindenkinek, akinek van gerince ;-)


- ülő munkát végzőknek, hogy enyhítsük a civilizált életmód gerincre gyakorolt negatív hatásait
- kezdőknek, hiszen lassú mozdulatokkal dolgozunk, ezért könnyű azokat elsajátítani
- koreográfiafóbiásoknak
- férfiaknak, hogy a szép, látványos hátizmok mellett a mélyen fekvő, a gerinc tartásáért felelős izmokat is megeddzék
- nőknek, hogy a gerincet felkészítsék a várandósággal járó extra terhelésre vagy éppen utólag segítsenek a regenerálódásban
- időseknek, magas vérnyomással küszködőknek, akiknek kerülniük kell a pulzus emelkedésével járó edzésformákat
- bármilyen sportot űző embereknek, hiszen a Pilates tökéletes kiegészítő minden edzéshez

 

Ha kedvet kaptál ahhoz, hogy az alapokat egy délelőtt elsajátítsd, várlak szeretettel az alapozó workshopon, ahol együtt elsajátítjuk a legfontosabb tudnivalókat, mozdulatsorokat.  Jelentkezni (vagy a következő workshop időpontjáról értesítő e-mailre feliratkozni) ezen a linken vagy a 20-968-4258-as telefonszámon lehet. 

A piszkos anyagiakról:

A workshop ára 6000 Ft, de amennyiben a jelentkezésedben pár szóban megfogalmazod, hogy miért esett a választásod pont a Pilatesre, 4000 Ft-os kedvezményes áron vehetsz részt a foglalkozáson. 

Helyszín: VI. kerület, Benczúr-Ház (Hősök terétől 3 percre)

Ahol még találkozhatsz velem: preventív gerinctréning és Body Balance, valamint kondi órákon.