Az egy dolog, hogy hirdetjük, hogy ilyen meg olyan jó mozogni, de nem szeretnénk, ha azt hinnétek, hogy csak beszélni tudunk róla és pár perces videó erejéig úgy csinálni "mintha", ezért elhatároztuk, hogy élőben is megmutatjuk, hogy mozogni bizony jó! :-)

mozognijo.jpg


Szeptember 29-én, szombaton délután háromtól egy kis vegyes mozgásprogrammal készültünk, hogy mindenki egy kicsit belekóstolhasson azokba a mozgásformákba, amiket mi szeretünk. Mindezt egyetlen 90 perces óra keretében, mert ennyi időre el lehet szabadulni a mindennapokból.

Ha kíváncsi vagy rá, mit és milyen arányban rejt a mi kis közös óránk, akkor gyere el 29-én délután háromra a Hajógyári Szigetre, és tornázz velünk!

Az órát egy kis kardióval kezdjük és hogy senki ne érezze ezt szenvedésnek, trambulinon tesszük Eszti vezetésével. Ezután Tamás biztosít egy kis kreatív, eszközök nélküli erősítést mindenkinek, Noémi pedig egy könnyed gerinctornában rehabilitálja az egybegyűlteket. 

Ha szeretnétek jönni, akkor a mozognijooo@gmail.com címen vagy facebook-on jelezzétek részvételi szándékotokat, hogy tudjuk hány főre számíthatunk és könnyen megtaláljuk egymást a szigeten! 
A pontos helyszínről természetesen lesznek még infók, a hozzávetőleges létszámot pedig a trambulinok miatt fontos tudnunk, ezért mindenképp számítunk a visszajelzésedre, köszönjük előre is! :-)

Na és ami még fontos: az esemény INGYENES!!! :-)
...és ami még ennél is "fontosabb" ;-) : minden kedves túlélő vendégünknek egy aprócska meglepetéssel is igyekszünk kedveskedni a közös tornázásunk emlékére. :-) 

Gyertek bátran, mert mozogni jó! Tényleg. ;-)

Várunk szeretettel! 
Eszti & Tamás & Noémi
Arról, hogy kik vagyunk,itt találsz infókat:
Eszti:
FitnEszti blog - trambulinos és mozgolódós okosságok
FitnEszti fészbuk - információ az órákról
Tamás:
Aerobik Sportedző, Kickbox Athletics oktató, Step aerobic oktató, Testegyensúly Funkcionális Personal Trainer, Testegyensúly Funkcionális Csoport Instruktor, Gymstick Muscle Instructor
 
Noémi
fészbuk - hátha oldalt nem látszik :)