Arra gondoltam, hogy elég irigy dolog lenne magunkban tartani azt az információt, hogy a mozgás öröm. Az egy dolog, hogy mi tudunk róla, tapasztaljuk, de tök jó lenne ezt másokkal is megosztani. Éppen ezért az jutott eszembe, hogy milyen menő lenne, ha megírnátok, hogy miért is jó mozogni, mi lett jobb az életetekben a mozgás miatt, mi változott vagy éppen milyen volt mindig is azoknak, akik már gyerekként is sportoltak. 

tumblr_m97to4fQtq1r5w2lto1_500.jpg

Két módját találtam ki az információ terjesztésének, a sztorizgatásnak:

Verzió 1.0 - óvatosabb felhasználóknak

Vendégposzt a blogon, ami minden formai követelmény nélkül arról szól, hogy milyen a te kapcsolatod a mozgással. Sztorik, tények, érzések, bármi :) Saját stílusodban, mert ha a mozgás közben önmagad lehetsz, akkor itt is :)

Verzió 2.0 - bevállalósabbaknak

Egy kis szereplés a következő Mozogni Jóóó videóban. Videózd le amint éppen mozogsz (vagy videózd le öcsédet/húgodat/kutyádat/macskádat/szomszéd nénidet edzés közben), nem kell hosszú videóra gondolni, 20-30 másodperc bőven elég. Mutasd be kedvenc gyakorlatodat vagy többet is kedvenc mozgásformádból. A lényeg, hogy valami klassz kis "fílgud" videó születhessen a kis klipekből :)

Ehhez a verzióhoz jutalom is jár, de megígértem, hogy akkor fedem fel a játékot, ha megosztják 25-en a fotómat, tehát a hivatalos kiírás még várat magára. 

Na, kinek van kedve csatlakozni? 

A vendégposztokat és videókat az info[kukac]mozogjnoemivel.hu címre küldjétek, hogy örömet szerezzetek vele nekem, nyilvánosságra hozás után pedig másoknak is :)

 tumblr_m9e88nYVPF1rcvb13o1_500.jpg